Majlis Kesyukuran Sempena Penubuhan Alumni Derma dan Sambutan Hari Raya AidilAdha

Assalamualaikum wr wb & Salam Sejahtera.

Sukacita dimaklumkan bahawa, Persatuan Bekas Pelajar Sekolah Derma (Alumni Derma) yang telah diluluskan Permohonan Pertubuhan pada 31hb Julai 2018 dengan ini bebesar hati ingin menjemput semua bekas pelajar dan bekas guru Sekolah Menengah Derma utk turut memeriahkan:

🐮 MAJLIS KESYUKURAN SEMPENA PENUBUHAN PERSATUAN BEKAS PELAJAR SEKOLAH DERMA DAN SEMPENA MERAIKAN HARI RAYA AIDILADHA 🐮

Tarikh: 25hb Ogos 2018 (Sabtu)
Masa: 10pg-habis
Tempat: Perkarangan Sekolah Menengah Kebangsaan Derma

Tema: Baju Raya (kat Raya)
Menu: Bihun Sup Lembu & PotLuck kepada yang sudi bawa atau sedekah.

Agenda Lain:
🍵Ramah Mesra di antara guru dan pelajar
🍵Pengenalan AJK Pertubuhan Bekas Pelajar Sek Derma
🍵Pendaftaran Ahli Persatuan Bekas Pelajar Sekolah Derma
🍵 Makan Bihun Sup 😊

***siapa yang nak tolong gotong-royong masak bihun sup pun boleh roger saya ya (Shasha: 012-426 9060). Sebarang pertanyaan atau penyaluran sumbangan dan Pengesahan Kehadiran boleyh berhubung dengan Setiausaha & AJK Persatuan:

YM Raja Raina Sacha (Shasha) : 012-426 9060
En Mohd Azuan (Chot) : ‭019-593 2777‬

Semoga kehadiran tuan/puan dpt mengeratkan hungungan semu bekas pelajar yg terdiri dari pelbagai kohort. Insyaallah..

”Jom kita p makan Bihun Sup Alumni di Sekolah Derma”